WARSZTATY KULINARNE – PROGRAM NA LISTOPAD/GRUDZIEŃ 2012
GOTOWANIE DLA RELAKSU
KUCHNIA MAROKAŃSKA, 10.11.2012, SOBOTA, GODZ.11.00
PROWADZENIE: Krysia Roszak – antropolog kultury, wielbicielka podróży kulinarnych i nietypowych odkryć smakowych, członkini Polskiego Stowarzyszenia Turystyki Kulinarnej i autorka projektu AFRYmind.
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 3-4 godziny CENA:120 zł
W PÓŁ GODZINY OBIAD DLA RODZINY: 15.11.2012,CZWARTEK,GODZ 18.00 z cyklu “NIEWYDUMANA KUCHNIA DLA ZABIEGANYCH”
PROWADZENIE: Maja Śnioch i Ola Kopczyńska, POZYTYWKA – miłośniczki gotowania, autorki popularnej już serii warsztatów kulinarnych dla zabieganych dorosłych.
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 3-4 godziny CENA:120 zł
PIZZA PARTY: 27.11.2012,WTOREK,GODZ.18.00 z cyklu “NIEWYDUMANA KUCHNIA DLA ZABIEGANYCH”
PROWADZENIE: Maja Śnioch i Ola Kopczyńska, POZYTYWKA – miłośniczki gotowania, autorki popularnej już serii warsztatów kulinarnych dla zabieganych dorosłych.
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 3-4 godziny CENA:120 zł
WYPIEKI ŚWIĄTECZNE, 4.12.2012, WTOREK, godz.18.00
PROWADZENIE: Marta Piotrowska – entuzjastka pieczenia domowych słodkości, szefowa Republiki Róż i Cacao Republiki (www.republikaroz.pl/cacaorepublika)
ILOŚĆ UCZASTNIKÓW: 10-14 osób, CZAS TRWANIA: 3 godziny, CENA: 120 zł
KUCHNIA DLA WNIKLIWYCH
NOWOCZESNA KUCHNIA WIELKOPOLSKA, 18.11.2012, NIEDZIELA, GODZ. 11.00
PROWADZENIE: Szymon Sławiński – kucharz z zawodu i pasji, pracował m.in. w Hotelu Ritz oraz u słynnego londyńskiego restauratora Alberta Roux. Absolwent renomowanej Westminster Kingsway College
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 4-5 h CENA:160 ZŁ
DANIA ROZGRZEWAJĄCE NA KATAR I PLUCHĘ, 22.11.2012, CZWARTEK, GODZ.18.00
PROWADZENIE: Szymon Sławiński – kucharz z zawodu i pasji, pracował m.in. w Hotelu Ritz oraz u słynnego londyńskiego restauratora Alberta Roux. Absolwent renomowanej Westminster Kingsway College
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 4-5 h CENA: 160 ZŁ
PIECZYWO ŻYDOWSKIE, 24.11.2012, SOBOTA, GODZ. 11.00
PROWADZENIE: Jacek Bany – miłośnik i znawca prawdziwego, naturalnego wypiekania pieczywa, www.toniepiekarnia.pl
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10 – 14 osób CZAS TRWANIA: 3-4 godziny CENA:150 zł
KAWA & CIACHO, 1.12.2012,SOBOTA, GODZ. 11.00
PROWADZENIE: Michał Błasiak – Brisman Crew Uno Espresso, aktualny 2 vice mistrz Polski w LATTE ART, www.unoespresso.pl dostawca wyselekcjonowanych gatunków kawy, markowych ekspresów i akcesoriów kawiarskich
ILOŚĆ UCZESTNIKÓW: 10-16 osób CZAS TRWANIA: 3-4 h CENA: 150 ZŁ