Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla dzieci, organizowane przez Fundację Zwalcz Nudę oraz BioBazar. Są to spotkania, na których dzieci łatwo przekonają się, że zdrowo znaczy pysznie. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
O CZYM? Jej wysokość truskawka!
Nie macie pojęcia co można zrobić z truskawek! Truskawkowe węże będą wiły się wokół truskawkowych ludzików, a jeże najeżą się na czerwono. Truskawki podamy pięknie a na deser opowiemy jak są zdrowe!
KTO PROWADZI? Monika Węgrzyn jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem „Moda na zdrowie”, a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach „Żyjmy dłużej” i „Superlinia”. Pisze też w magazynie dla rodziców „Gaga”. Współpracuje z programem Miasta Warszawy „Wiem, co jem”. Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację „Szkoła na widelcu”. Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
Zapisy: www.zapisynawarsztaty.pl
Więcej informacji: https://www.facebook.com/WarsztatyDlaDzieciZN
http://www.zwalcznude.eu/warsztaty-1/warsztaty-kulinarne-o-zdrowym-%C5%BCywieniu/
CENA:
20 PLN – przy płatności przelewem do wtorku do godz. 12:00 przed sobotnimi warsztatami (na 5 dni przed); ***przy płatności za miesiąc zajęć z góry – płacimy za 4 zajęcia, piąte są gratis.
25 PLN – przy płatności przelewem od wtorku od godz. 12:00 do piątku do godziny 12stej – konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl
30 PLN – przy płatności gotówką na miejscu; dotyczy również zapisów w ostatniej chwili i przelewów w ostatniej chwili, czyli po godzinie 12stej w piątek. W przypadku przelewu na dzień przed – prosimy o przyniesienie ze sobą potwierdzenia na zajęcia.
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.