Mały Kucharz to nowa propozycja Da Grasso dla najmłodszych. Polega na samodzielnym przygotowywaniu pizzy przez dzieci podczas wizyty w jednej z restauracji Da Grasso w Łodzi (przy ul. Piotrkowskiej, Zachodniej i Pabianickiej – w Porcie Łódź). To niepowtarzalna okazja dla rodziców na zjedzenie wraz z pociechami smacznego posiłku w restauracji, a dla najmłodszych świetna zabawa i zarazem nauka, pozwalająca rozbudzić w nich prawdziwe talenty kulinarne. W najbliższą środę, 27 października dzieci, które odwiedzą Restaurację Da Grasso w Porcie Łódź będą mogły wziąć udział w warsztatach pieczenia pizzy.
Każde dziecko, które weźmie udział w warsztatach zostanie wyposażone w stolnicę, wałek i fartuszek, a po przygotowaniu i zjedzeniu upieczonej pizzy otrzyma dyplom i odznakę „Małego Kucharza”.
Chętnych rodziców i opiekunów dzieci prosimy o potwierdzenie uczestnictwa pod numerami telefonów: 600 970 370 oraz 42 298 13 01 lub mailowo pod adresem: port-lodz@dagrasso.pl.
Kolejne warsztaty odbywać się będą od poniedziałku do czwartku, od godziny 13.00.
Więcej informacji na stronie: www.dagrasso.pl.